U bent hier: Home / Je komst voorbereiden / Office du Tourisme-Inforville / 10 goede redenen om ons komen te bezoeken
Nieuwsafbeelding - klik om de volledige afbeelding te bekijken

10 goede redenen om ons komen te bezoeken

None
  1. De toeristische dienst Inforville (OT-IFV) is de beste vertrekpunt om Louvain-la-Neuve te bezoeken. Ons kantoor is gelegen in het hart van de stad vlakbij het trein station. Praktisch om niet te verloren !
  2. Nodige plattegronden en brochures voor zowel Ottignies-Louvain-la-Neuve als andere bestemmingen in België zijn gratis ter uw beschikking. En als u niet vindt wat u wilt doen we onmiddellijk een onderzoek voor u.
  3. Onze dynamische ploeg welkom u met een glimlach om u inlichtingen en persoonlijk advies te geven opdat je bezoek of verblijf zo goed mogelijk zou verlopen. We helpen u bij het vinden van een oplossing voor uw verzoeken.
  4. Bij de OT-IFV kun je ook rondleidingen boeken voor uw groep. We organiseren uw daguitstap op maat.
  5. We heten u van harte welkom in het Frans, Nederlands, Engels en soms zelfs in het Spaans.
  6. Tevens vind je er een projectieruimte waar je een maquette van Louvain-la-Neuve kunt bekijken evenals een film waarin de stad wordt voorgesteld.
  7. Wil je een souvenir? De OT-IFV heeft ook een shop met een breed assortiment van voorwerpen en textiel met de kleuren van UCL of de stad.
  8. De prachtige ruimte van het Forum des Halles organiseert het hele jaar door veel tijdelijke tentoonstellingen. Fotografie, grafisch kunst, schilderen, beelhoudkunst… Onderwerpen zijn gevarieerd en het rollen is regelmatig. Heeft u de ziel van een kunstenaar ? U kunt ook een exposant worden ! Neem contact met ons op voor meer informatie.
  9. U kunt er een digitale tablet huren waarmee u het parcours langs de QR-codes kunt volgen om de universiteitsstad en zijn bezienswaardigheden te ontdekken.
  10. Het team van de Office du Tourisme-Inforville volgt een proces van continue verbetering van de aangeboden dienstverlening. Deel uw verblijf met ons ! Betoverd of onovertuigd, goede of slechte ervaring, zijn we altijd geïnteresseerd om deze te horen.
Document acties